Neljanda nädala kokkuvõte

NELJANDA NÄDALA KOKKUVÕTE

10 kõige olulisemat punkti, mida neljandast nädalast meelde jätta

  1. Mahlapaast on kasulik paastumise vorm, mis pakub kehale kõik päevaks vajalikud fütotoitained, ensüümid, vitamiinid ja mineraalained, aidates samal ajal kehal puhastuda ja uut energiat saada.
  2. Paastumine, sealhulgas mahlapaast, võimaldab kehal metaboliseerida ladestunud rasvu, vabaneda kahjulikest ainetest, noorendada ja rakke energiaga täita.
  3. Mahla säilitamiseks on soovitatav lisada antioksüdante, täita mahlaanumad ääreni täis, et vältida hapnikuga kokkupuudet, ning hoida mahla klaasanumas külmas.
  4. Käärsool mängib suurt rolli seedimises ja jääkainete kõrvaldamises, seega on selle puhastamine ja tervise säilitamine ülioluline energia taseme tõstmiseks, kaalulanguse soodustamiseks ning krooniliste haiguste ennetamiseks
  5. Mahlapaast aitab puhastada käärsoolt, samuti aitab see eemaldada organismist toksiine ja soodustada tervislikku kaalulangust.
  6. Senna tee joomine, probiootiliste toidulisandite või toitude tarbimine, kiudaineterikas toitumine ja piisava koguse vee joomine aitavad tõhusalt puhastada käärsoolt ja parandada üldist tervist.
  7. Probiootikumid on elus mikroorganismid, nagu piimhappebakterid ja bifidobakterid, mis toetavad soolestiku tervist, seedimist ja immuunsüsteemi. Nende tarbimine on eriti oluline pärast organismi puhastamist, et taastada soolestikus heade bakterite hulk ja kõrvaldada halvad bakterid.
  8. Probiootikume saab tarbida nii toidulisandite kujul kui ka looduslikult probiootikumerikkaid toite süües, nagu jogurt, keefir, hapukapsas, kimchi, miso ja kombucha. Peale organismi puhastamist on soovitatav jätkata tervisliku toitumisega, mis hõlmab päris toitude söömist ja ajaga piiratud söömist.
  9. Väga oluline enne, kui täielikult mahlale üle lähed, oleks alustuseks teha nii-öelda “ÜLEMINEKU PÄEV” – see on päev, kus võid süüa kõiki meelepäraseid tahkeid puu- ja juurvilju, smuutisid ning suppi. Ei midagi rohkemat!
  10. Mahlaretsepti valikul on vaid ÜKS kindel kriteerium – mahl peaks koosnema minimaalselt 70% köögiviljadest, kombineerituna mitte rohkem kui 30% puuviljadega.
Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga