#2 – Teriyaki kanatiivad

Calories Icon 467 kcal
Time Icon 1 tund eelvalmistamist + 25 minutit
37.35
Valgud
17.42
Rasvad
38.65
Süsivesikud
Calories Icon 467 kcal
Time Icon 1 tund eelvalmistamist + 25 minutit
37.35
Valgud
17.42
Rasvad
38.65
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Aseta kanatiivad kaussi.

  • Vala peale teriyaki kaste ja sega hoolikalt, et tiivad oleksid ühtlaselt kaetud. Kata kauss ja lase vähemalt 1 tund külmkapis marineerida.

  • Kuumuta ahi 200 °C-ni. Vooderda ahjuplaat küpsetuspaberiga.

  • Aseta marineeritud kanatiivad plaadile ja küpseta kuni need on valmis.

  • Keeda kinoa kuni see on valmis.

  • Valmista salat: pese ja tükelda vabalt valitud köögiviljad.

  • Serveeri kuumad kanatiivad koos kinoa ja värske salatiga.

  • Naudi!

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga