#13 – Kanafilee Kreeka jogurti ja ahjukartulitega

Calories Icon 601 kcal
Time Icon 30 minutit
50.99
Valgud
23.89
Rasvad
41.35
Süsivesikud
Calories Icon 601 kcal
Time Icon 30 minutit
50.99
Valgud
23.89
Rasvad
41.35
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Eelsoojenda ahi 200°C-ni.

  • Koori kartulid ja tükelda sobivaks suuruseks, sega läbi Himaalaja soola, pipra ja kartulimaitseainega.

  • Pane kartulid ahju ja küpseta kuni valmis.

  • Tambi liha lihahaamriga pehmeks, maitsesta kanamaitseainega.

  • Klopi muna ja leota kanaliha klopitud munas.

  • Kuumuta pannil õli, prae fileed mõlemalt poolt kuni see on valmis.

  • Valmista kaste: maitsestamata jogurt, purustatud küüslauk, sool, pipar.

  • Serveeri ja naudi!

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga