#28 – Riisinuudlid hakklihakastmes

Calories Icon 468 kcal
Time Icon 30 minutit
38.17
Valgud
13.1
Rasvad
45.72
SĂĽsivesikud
Calories Icon 468 kcal
Time Icon 30 minutit
38.17
Valgud
13.1
Rasvad
45.72
SĂĽsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •

VALMISTAMISJUHISED

  • •

    Keeda riisinuudlid soolaga maitsestatud vees. Nõruta ja loputa külma veega, jäta kõrvale.

  • •

    Haki sibul ja kĂĽĂĽslauk peeneks.

  • •

    Kuumuta pannil toiduõli (nt neitsioliiviõli) keskmisel kuumusel. Lisa veisehakkliha ja prae 5–6 minutit, kuni see on pruunistunud.

  • •

    Lisa pannile sibul ja küüslauk, prae 2–3 minutit, kuni need on pehmed.

  • •

    Lisa tomatipasta ja kreeka jogurt, sega hoolikalt. Maitsesta Himaalaja soola ja musta pipraga. Hauta 3–4 minutit.

  • •

    Lisa pannile riisinuudlid, sega korralikult läbi ja kuumuta veel 2 minutit.

  • •

    Viiluta hapukurk õhukesteks viiludeks ja serveeri kõrvale.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga