#44 – Sealiha riisiga

Calories Icon 467 kcal
Time Icon 25 minutit
52.89
Valgud
14.66
Rasvad
28.61
SĂĽsivesikud
Calories Icon 467 kcal
Time Icon 25 minutit
52.89
Valgud
14.66
Rasvad
28.61
SĂĽsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •

VALMISTAMISJUHISED

  • •

    Pese riis mitu korda, kuni vesi on läbipaistev.

  • •

    Lase vesi keema, lisa soola, keeda riisi 15–20 min, nõruta.

  • •

    Kuumuta pannil toiduõli. Tükelda sibul ja küüslauk ning lisa pannile. Prae paar minutit.

  • •

    Lõika sealiha väikesteks tükkideks, prae 5–7 min, maitsesta maitseainetega (must pipar, sool, lihamaitseaine).

  • •

    Lisa pannile vett nii, et see kataks liha, hauta liha madalal kuumusel, kuni see on pehme.

  • •

    Valmista salat (nt. jääsalat, kurk, tomat, paprika).

  • •

    Serveeri veiseliha riisiga, kõrvale salatit.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga