#54 – Ukraina boršisupp

Calories Icon 5139 kcal
Time Icon 2 tundi 30 minutit
340.1
Valgud
302.55
Rasvad
312.1
Süsivesikud
Calories Icon 5139 kcal
Time Icon 2 tundi 30 minutit
340.1
Valgud
302.55
Rasvad
312.1
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Tegemist on traditsioonilise Ukraina boršisupiga. Jälgi täpselt kõiki etappe, et supp saaks täiuslik!

  • Keeda sealiha vees 7–8 min, kuni tekib vaht, eemalda vaht, pese liha. Pane liha tagasi potti, lisa vett, maitseaineid (sool, loorberileht), terve sibul, terve porgand ja poolitatud peet, keeda 1.5–2 tundi.

  • Võta liha välja, viska keedetud sibul, porgand ja peet ära. Tükelda liha neljaks osaks.

  • Tükelda uus sibul, prae pannil, lisa riivitud porgandid ja peet, seejärel ürtidega tomatipasta ja 100 ml puljongit (puljong on nüüd see, kus liha ja köögivilju hautasid), hauta 10 min.

  • Lisa puljongisse tükeldatud kartulit ja värsket kapsast, keeda, kuni poolpehmed.

  • Lisa puljongisse tükeldatud liha ja praetud segu, keeda, kuni kõik on pehme.

  • Kaloraaž: 400 g portsjon = 600 kcal (see on umbes 1 terve kausitäis) – kohenda seda enam-vähem vastavalt oma kaloraazile (pilli lõhki pole mõtet ajada)

  • HEAD ISU!

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga