#66 – Keedukartulid sealihakastme ja praesibulaga

Calories Icon 1334 kcal
Time Icon 30 minutit
106.65
Valgud
47.12
Rasvad
124.76
SĂĽsivesikud
Calories Icon 1334 kcal
Time Icon 30 minutit
106.65
Valgud
47.12
Rasvad
124.76
SĂĽsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •

VALMISTAMISJUHISED

  • •

    Koori kartulid ja keeda neid soolaga maitsestatud vees, kuni nad on pehmed (umbes 15–20 minutit).

  • •

    Prae pannil sibul kuldseks ja aseta eraldi taldrikule.

  • •

    Lõika seafilee väikesteks tükkideks ning maitsesta soola, pipra ja sealiha maitseainega.

  • •

    Pane liha pannile ja prae keskmisel kuumusel, kuni liha on pruun.

  • •

    Seejärel hauta seafileed madalal kuumusel, kuni see on pehme (umbes 10–15 minutit), kalla üleliigne vesi välja.

  • •

    Lisa pannile shampinjonid ja prae koos seafileega 2–3 minutit.

  • •

    Vala pannile toidukoor, sega kuni kaste pakseneb.

  • •

    Maitsesta vajadusel veel lõpus soola ja pipraga.

  • •

    Serveeri keedukartulid sealihakastme ja praesibulaga.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga