#103 – Kõrvitsapüreesupp

Calories Icon 1087 kcal
Time Icon 35 minutit
36
Valgud
60.6
Rasvad
104.4
Süsivesikud
Calories Icon 1087 kcal
Time Icon 35 minutit
36
Valgud
60.6
Rasvad
104.4
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Pane tükeldatud kõrvits ja kartulid keema.

  • Lisa  loorberileht ja keeda kuni kõik on pehme (15-20 min).

  • Kuumuta pann ja lisa sinna või ning hakitud sibul ja küüslauk.

  • Prae kõik kergelt läbi ja seejärel lisa riivitud porgand. Hauta umbes 7 min.

  • Lisa praetud segu potti kartuli ja kõrvitsa juurde. Keeda umbes 5 min.

  • Võta segu tulelt, võta välja loorberilehed ja mikserda ühtlaseks püreeks.

  • Lisa merevaik ja maitsesta soola ning pipraga.

  • Serveeri ja kaunista soovi korral kõrvitsaseemnete ja maitserohelisega.

  • Kaloraaž: 100g suppi = ligikaudu 50 kcal. Näide: kui sinu 1 toidukord on 467 kcal, siis tee nii: 467/50×100≈934 (see on grammide hulk, kui palju suppi saad ühe toidukorra ajal süüa)

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga