#24 – Kartulid sealiha-köögivilja kastmega

Calories Icon 466 kcal
Time Icon 35 minutit
38.97
Valgud
17.5
Rasvad
36.97
Süsivesikud
Calories Icon 466 kcal
Time Icon 35 minutit
38.97
Valgud
17.5
Rasvad
36.97
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Koori ja lõika kartulid väikesteks kuubikuteks. Keeda soolaga maitsestatud vees kuni valmis. Nõruta ja jäta kõrvale.

  • Lõika sealiha väikesteks kuubikuteks. Haki sibul, küüslauk, baklažaan, paprika ja tomat.

  • Kuumuta pannil toiduõli (nt neitsioliiviõli) keskmisel kuumusel. Lisa sealiha ja prae kuni see on valmis.

  • Lisa pannile sibul ja küüslauk, prae kuni valmis.

  • Lisa baklažaan ja paprika, prae veel umbes 5 minutit. Seejärel lisa tomat ja maitseained (Himaalaja sool, must pipar, tüümian). Sega hästi.

  • Vähenda kuumust, kata pann kaanega ja hauta 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed ja kaste paksenenud.

  • Serveeri keedetud kartulid taldrikul, vala peale sealiha-köögiviljakaste.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga