#28 – Riisinuudlid hakklihakastmes

Calories Icon 401 kcal
Time Icon 30 minutit
32.75
Valgud
11.25
Rasvad
39.22
Süsivesikud
Calories Icon 401 kcal
Time Icon 30 minutit
32.75
Valgud
11.25
Rasvad
39.22
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Keeda riisinuudlid soolaga maitsestatud vees. Nõruta ja loputa külma veega, jäta kõrvale.

  • Haki sibul ja küüslauk peeneks.

  • Kuumuta pannil toiduõli (nt neitsioliiviõli) keskmisel kuumusel. Lisa veisehakkliha ja prae 5–6 minutit, kuni see on pruunistunud.

  • Lisa pannile sibul ja küüslauk, prae 2–3 minutit, kuni need on pehmed.

  • Lisa tomatipasta ja kreeka jogurt, sega hoolikalt. Maitsesta Himaalaja soola ja musta pipraga. Hauta 3–4 minutit.

  • Lisa pannile riisinuudlid, sega korralikult läbi ja kuumuta veel 2 minutit.

  • Viiluta hapukurk õhukesteks viiludeks ja serveeri kõrvale.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga