#47 – Veiseliha riisiga

Calories Icon 467 kcal
Time Icon 60 minutit
51.53
Valgud
18.29
Rasvad
35.26
SĂĽsivesikud
Calories Icon 467 kcal
Time Icon 60 minutit
51.53
Valgud
18.29
Rasvad
35.26
SĂĽsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •
  • •

VALMISTAMISJUHISED

  • •

    Pese riis mitu korda läbi, kuni vesi on läbipaistev.

  • •

    Lase vesi keema, lisa soola, keeda riisi kuni see on valmis, nõruta.

  • •

    Kuumuta pannil toiduõli. Tükelda sibul ja paprika ja lisa pannile. Prae paar minutit.

  • •

    Lõika veiseliha väikesteks tükkideks, maitsesta maitseainetega (must pipar, sool, tüümian) ja prae umbes 5–7 min.

  • •

    Lisa pannile vett nii, et see kataks liha, hauta veiseliha madalal kuumusel, kuni liha on pehme.

  • •

    Valmista salat (nt. jääsalat, kurk, tomat).

  • •

    Serveeri veiseliha riisiga, kõrvale pane vabalt valitud salatit.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga