#66 – Keedukartulid sealihakastme ja praesibulaga

Calories Icon 601 kcal
Time Icon 30 minutit
48.01
Valgud
21.22
Rasvad
56.16
Süsivesikud
Calories Icon 601 kcal
Time Icon 30 minutit
48.01
Valgud
21.22
Rasvad
56.16
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Koori kartulid ja keeda neid soolaga maitsestatud vees, kuni nad on pehmed (umbes 15–20 minutit).

  • Prae pannil sibul kuldseks ja aseta eraldi taldrikule.

  • Lõika seafilee väikesteks tükkideks ning maitsesta soola, pipra ja sealiha maitseainega.

  • Pane liha pannile ja prae keskmisel kuumusel, kuni liha on pruun.

  • Seejärel hauta seafileed madalal kuumusel, kuni see on pehme (umbes 10–15 minutit), kalla üleliigne vesi välja.

  • Lisa pannile shampinjonid ja prae koos seafileega 2–3 minutit.

  • Vala pannile toidukoor, sega kuni kaste pakseneb.

  • Maitsesta vajadusel veel lõpus soola ja pipraga.

  • Serveeri keedukartulid sealihakastme ja praesibulaga.

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga