Koori kartulid ja keeda neid soolaga maitsestatud vees, kuni nad on pehmed (umbes 15–20 minutit). Tambi kartulid pudruks, lisa piim ja sega ühtlaseks.
Prae pannil kukeseened ja vala üleliigne vesi ära.
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning maitsesta soola, pipra, broilerimaitseaine ja kurkumiga. Lisa juurde hakitud sibul. Prae keskmisel kuumusel kogu segu, kuni liha on kuldpruun ja läbi küpsenud (umbes 5–7 minutit).
Lisa juurde toidukoor, sega ja lase kastmel madalal kuumusel podiseda 3–5 minutit. Maitsesta veel vajadusel.
Lõika kõrvale värsket salatit.
Serveeri ja naudi.
Gluteen ja lektiinid teraviljades võivad põhjustada põletikku ja seedetrakti probleeme – proovi kinoad või hirssi nende asemel!
Keha hormonaalne tasakaal on kaalulangetuse juures ülimalt oluline! Näiteks stressihormoon kortisool soodustab kaalutõusu.
Töödeldud toit kahjustab sinu mikrobioomi! Vali päristoit nagu puuviljad, muna, või veiseliha et toetada oma soolestiku tervist.
Ära karda soola, ega selle kohta käivaid hirmujutte. Suhkur on see mida karta. Näiteks Himaalaja sool rikastab sinu menüüd 84 mineraaliga.
Tume šokolaad on tervislik maius! 80% kakaoga šokolaad sisaldab kehale vajalikke antioksüdante, mis omakorda võib pikendada eluiga.
Lihastreening on tõhusam kaalulangetusmeetod kui jooksmine. See kiirendab sinu ainevahetust ja rasvapõletust ka puhkeseisundis.
Pähklid, nagu mandlid, sisaldavad tervislikke rasvu ja E-vitamiini, mis kaitsevad rakke oksüdatiivse stressi eest ja toetavad naha tervist.
Tsingiga rikastatud toidud, nagu kõrvitsaseemned, tugevdavad immuunsüsteemi ja kiirendavad haavade paranemist.
Pastöriseeritud piimast on kadunud loomulikud ensüümid, vitamiinid ja probiootikumid, mis on vajalikud sinu tervisele – vali hoopis toorpiim!
Maks on parim looduslik multivitamiin, sisaldades peaaegu kõiki vitamiine. Kvaliteetset maksa võib ohutult isegi toorelt nautida