#84 – Porgandikook

Calories Icon 3155 kcal
Time Icon 40 minutit
80.5
Valgud
176
Rasvad
327.45
Süsivesikud
Calories Icon 3155 kcal
Time Icon 40 minutit
80.5
Valgud
176
Rasvad
327.45
Süsivesikud
Palun logi sisse.

KOOSTISOSAD

VALMISTAMISJUHISED

  • Taigna tegemiseks vahusta muna meega (2.5 supilusikatäit) ja lisa oliiviõli.

  • Lisa läbi peene sõela riisijahu, sooda ja küpsetuspulber ning sega hoolikalt või mikserda.

  • Lisa peeneks riivitud porgandid ja sega.

  • Pane ahjuplaadile küpsetuspaber, vala taigen peale ja küpseta 170-180 kraadi umbes 25 minutit või kuni valmis.

  • Kui taigen on valmis, siis lõika see neljaks võrdseks ruuduks, et saaks pärast kihtidena kooki vormida.

  • Kreemi tegemiseks vahusta vanillikohupiim ja toorjuust.

  • Niisutusvedeliku tegemiseks pigista 1 apelsin, lisa 150ml vett ja 1 supilusikatäis mett ja sega.

  • Niisuta kõik taignatükid võrdselt niisutusvedelikuga.

  • Vormi kook: määri igale kihile toorjuustu-kohupiima segu.

  • Viimast kihti kaunista kaneeli ja kreeka pähklitega.

  • Kaloraaž: 100g porgandikooki = 210kcal. Näide: kui sinu 1 toidukord on 467kcal, siis tee nii 467/210*100= 222 (vastus on grammide hulk, palju porgandi kooki saad ühe toidukorra ajal süüa).

  • Naudi!

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga