Ahjukana köögiviljadega

Koostisosad

  • 300 g kanaliha
  • 75 g lillkapsast
  • 75 g brokkolit
  • 75 g porgandit
  • 2 spl oliiviõli
  • must pipar, Himaalaja sool

Valmistamine

  • Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks ja aseta need ahjuvormi.
  • Lõika lillkapsas, brokkoli ja porgand väiksemateks tükkideks ning sega kana tükkidega.
  • Maitsesta musta pipra, Himaalaja soola ja oliiviõliga.
  • Küpseta ahjus 20-25 minutit, kuni köögiviljad on pehmed ja kana on täielikult küpsenud.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga