Peekoni ja tuunikala salat

Koostisosad

  • 150 g peekoniviile
  • 1 sibul
  • 100 g tuunikala
  • 1 tomat
  • 50 g rohelisi lehti
  • 1 spl päevalilleseemneid
  • must pipar, Himaalaja sool

Valmistamine

  • Prae peekoniviilud pannil keskmisel kuumusel, kuni need on krõbedad.
  • Tükelda sibul ja prae see eraldi pannil, kuni see on pehme ja kuldne.
  • Tükelda tomat ja sega see koos tuunikala ja roheliste lehtedega salati jaoks.
  • Maitsesta musta pipra ja Himaalaja soolaga
  • Puista salatile päevalilleseemned ja serveeri koos peekoni ja praetud sibulaga.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga