Punase kapsa ja broileri salat

Koostisosad

  • 150 g broilerifileed
  • 100 g punast kapsast
  • 75 g lehtsalatit
  • 1 avokaado
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 spl sidrunimahla
  • must pipar, Himaalaja sool

Valmistamine

  • Lõika broilerifilee väiksemateks tükkideks ja küpseta pannil, kuni need on läbi küpsenud.
  • Lõika punane kapsas ribadeks ja lehtsalat väiksemateks tükkideks.
  • Tükelda avokaado ja sega kõik koostisosad kokku.
  • Maitsesta musta pipra Himaalaja soola, oliiviõli ja sidrunimahlaga.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga