Sealiha ja paprika salat

Koostisosad

  • 225 g sealiha
  • 75 g lehtsalatit
  • 1 punane paprika
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl sidrunimahla
  • must pipar, Himaalaja sool

Valmistamine

  • Lõika sealiha väikesteks tükkideks ja prae pannil keskmisel kuumusel, kuni see on pruunistunud ja täielikult küpsenud.
  • Lõika paprika ribadeks ja sega lehtsalatiga.
  • Maitsesta oliiviõli ja sidrunimahlaga ning lisa musta pipart ja Himaalaja soola maitse järgi.
  • Serveeri sealiha koos paprika salatiga.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga