Seene-läätsesupp

Koostisosad

  • 400g värskeid seeni (nt. šampinjonid)
  • 250g rohelisi või pruune läätsesid
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • 1-2 sellerivart
  • 1,5 liitrit vett
  • 4 spl oliiviõli
  • Himaalaja soola, pipart, tüümiani, tilli ja peterselli maitsestamiseks
  • 50g riivitud parmesani või mõnda muud kõva juustu

Valmistamine

  • Kuumuta pannil või potis oliiviõli ja prae sibul, porgand, seller ning seened kergelt läbi.
  • Lisa vesi, läätsed ja maitseained ning keeda 25-30 minutit, kuni läätsed on pehmed.
  • Serveeri soojalt, kaunistatud tüümiani ja peterselliga ning riivi peale juust.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga