Veiselihapada roheliste köögiviljadega

Koostisosad

  • 300 g veiseliha tükke
  • 150 g brokkolit
  • 4 porgandit
  • 100 g suvikõrvitsat
  • 1 sibul
  • 3 spl oliiviõli
  • must pipar ja Himaalaja sool

Valmistamine

  • Kuumuta ahi 180 kraadini.
  • Lõika köögiviljad tükkideks ja aseta need ahjuvormi.
  • Lisa veiseliha tükid köögiviljade peale ja maitsesta musta pipra ja Himaalaja soolaga.
  • Nirista kõigele peale oliiviõli.
  • Kata ahjuvorm fooliumiga ja aseta ahju 30-35 minutiks.
  • Serveeri soojalt.

Kuidas toit maitses?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ostukorv0
There are no products in the cart!
Jätka ostlemisega
0

SINU ELU PARIM VORM ALGAB SIIT!

Liitu meie uudiskirjaga